Visitas 57 Visitas

Pis en venda a Vallpineda-Santa Barbara-La Plana, Sitges

415.000 €

Santa Barbara, Sitges

REF 76798, 3 Hab., 1 Banheiros, Construído 93 m2

DESCRIÇÃO

Oi Real Estate presenta en exclusiva un preciós pis amb terrassa-balcó a Vallpineda-Santa Barbara-La Plana, Sitges.
Detalls del pis
Acollidor pis en finca seminova amb ascensor de l'any 2020, ubicada al carrer molt tranquil, a tan sols 10 minuts caminant de tots els serveis que ofereix el poble de Sitges ia 15 minuts caminant de la platja. El pis és totalment exterior a dos carrers per la qual cosa disposa de llum i sol durant tot el dia, compta amb una superfície construïda de 93m² distibuits en ampli saló menjador amb accés a terrassa i vistes al carrer, cuina equipada amb els seus respectius electrodomèstics. La zona de nit la conformen tres (3) habitacions molt còmodes i un bany complet.
Entre les seves qualitats compta amb cinc (5) armaris encastats, terres porcellànic gres, portes i finestres corredisses de doble vidre, fusteria d'alumini, aigua calenta individual, climatitzador, calefacció individual, porter automàtic, banys i aixetes en perfectes condicions
Sitges
En plena costa de Barcelona, el lloc ideal per viure o estiuejar, Sitges ciutat cosmopolita amb molt d'encant, bells entorns que mantenen l'essència i tradicions del passat amb un magnífic patrimoni modernista i noucentista. Compta amb una ubicació predilecta entre el mar i la muntanya, excel·lent clima, més de 300 dies de sol a l'any. Ben comunicat, tots els serveis a prop, punts d'interès vibrants.

DISTRIBUIÇÃO

  • Superfície: 85 m2
  • 3 Quartos
  • 1 Banheiros

CARACTERÍSTICAS

Elevator
Balcony
Heating
Galery
Gas
Garden
Bright
Light
Furniture
Reinforced door
Terrace
Sunroom
All Exterior
Home appliances

MEIO AMBIENTE

Centric
Trees
Bus Station
Shopping Centers
Coast
Train
Sea
Clear views
Kids areas
Zona comunitaria

LOCALIZAÇÃO

Santa Barbara, Sitges

PROPRIEDADES SIMILARES

Segment Pixel View Conversion Pixel View